fredag den 31. december 2010

tirsdag den 21. december 2010

Tyttebøvs med røde kinder

Sådan ser man ud når man har været med mor ude at hente storesøster i børnehave og "hjulpet" med at feje sne på fortovet. Skønt med en hjørnegrund - om sommeren...

Tyttebøvsen er ved at blive pakket ud på billederne. Viklen sad også ned over min højre skulder, men hun var svær at se, så jeg pakkede lidt op for hende for at tage billederne. 

Jeg havde en godt stor vindjakke udover os begge. Lignede en der var meget gravid, med mave helt op under hagerne. Mon det var derfor folk gloede så mærkeligt? ;-)


Tyttebøvsen griner


Hun er nu godt 4,5 måned gammel, og hun har lige fundet ud af at grine med lyd på :-)

mandag den 20. december 2010

En nulre-sol-inator

Frau Doofenshmirtz har begået endnu en storslået ting, der helt sikkert vil bevise hvor god hun er til at sy. Lad venligst være med at forstørre billedet og kigge på syningerne tak. Hvor kom jeg nu fra... Nåh ja, storslået ting. En baby kan jo ikke leve uden at savle-nulre-sutte på noget, så for at skåne mine følsomme instrumenter (computer, mobil osv.) har jeg lavet en ny opfindelse.
Lad mig præsentere... NULRE-SOL-INATOREN!!!




Faktisk var det mest fordi mor havde efterladt en gammel pose kantebånd og sytilbehør her, og vestjyden (mig) smider jo ikke fine stykker bånd ud på hele 10 cm.
Så frem med et gammelt gult håndklæde, noget lækkerblødt minky og en hel masse stumper bånd. Klippe, sy, stikke, svede, sy, pille op, sy, klippe, stikke, sy og færdig. Det var jo ikke så svært... *host*
Baby har bare at kunne lide den!

tirsdag den 14. december 2010

Ammebluse

Hvorfor er det lige at en ammebluse skal koste den forkerte side af 400 kr? Ja jeg ved godt at H&M har nogle billige, men hullet er jo på størrelse med en femmer. Det er svært at amme diskret mens man febrilsk forsøger at flå ungens knytnæver ud af en savlende mund samt stoppe babs ind. Imens drejer baby hovedet fra side til side, og får flyttet hullet (som altså kun var som den her femmer).
Fnys!

Nå så fik jeg lige dampet af.

Jeg har syet min egen ammebluse, for lige omkring en 50'er. Den sidder lidt for tæt, men det kan jo ændres på den næste. Er der én der passer str S som vil overtage, så giv bare besked.

 Der er plads til forbedringer, men den er så til gengæld gratis mod betaling af porto.


søndag den 12. december 2010

Langærmet body

Har fabrikeret lidt mere i weekenden. Det blev til en langærmet body til lillesøster. Tror nok det hedder amerikansk lukning, det den har på skulderne. Jeg lurekiggede på en gammel slidt body med rigtig god pasform. Har planer om at lave en mere i tøsefarve, men stoffet er ikke blevet vasket endnu.

Note to self: Husk at babyærmer skal lægges op før man syr ærmet sammen. Det er umuligt at få syet rundt i det lille hul ved håndleddet. Godt jersey ikke trævler, så får kanten lov at være rå  ;-)

Den ser lidt skæv ud på billedet, men det er vidst bare fordi den ligger underligt på gulvet. 
Den er syet lige.
Vi kompenserer for mangel på tøsefarvetøj med et fint "hår"bånd vi lige har fået i gave :-)

fredag den 10. december 2010

Hæklet hat

Jeg har hæklet en hat til mig selv, eller hmm, måske er den bedre til storesøster. Nå hun kan heller ikke passe den.  Altså man kan jo også bare folde kanten op, så passer den perfekt til lillesøster. :-D

Der var en ikke helt tilfredsstillende samling på siden af hatten, så der skulle da lige sidde en blomst :)

lørdag den 4. december 2010

Endnu et forklæde

Der var en lille dame herhjemme der var utilfreds med at hun ikke havde fået et forklæde, når moren nu havde syet fine forklæder til kusinerne. Det ville jeg ikke have hængende på mig, så jeg måtte i gang med symaskinen. Frøkenen valgte selv stoffet til pynt. Synes det blev rigtig fint.





Tror også at hun var godt tilfreds.

Se også